Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درحالی که این روز‌ها همه جا صحبت از کرونای انگلیسی است و بسیاری از کشور‌ها مرزهایشان را به روی این کشور بسته‌اند، بی‌بی‌سی فارسی از این موضوع به سادگی عبور کرده دقیقا برعکس زمان شیوع کرونا در ایران که از هیچ تلاشی برای ضربه زدن به کشورمان دریغ نکرد.

BBC فارسی پیش از ورود کرونا به ایران، کشور ما را به پنهان کاری متهم کرد، پس از آن با ایران هراسی سعی کرد تا جمهوری اسلامی را عامل شیوع کرونا در منطقه و حتی جهان معرفی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آن زمان BBC فارسی، هجمه‌هایی را هم به بهانه پرواز‌های ماهان علیه ایران به راه انداخت، اما حالا که چند هفته‌ای است انگلیس، منبع شیوع مدل جهش یافته‌ای از ویروس کرونا شده و بسیاری از کشور‌ها پرواز‌های خودشان از و به لندن را متوقف کرده اند، دیگر خبری از این سیاه نمایی‌ها از رسانه وابسته به دربار ملکه انگلیس نیست. آن‌ها نه تنها دیگر سیاه‌نمایی علیه انگلیس نمی‌کنند بلکه سعی می‌کنند این کشور را تبرئه کنند.

بیشتربخوانید

ماجرای شیوع نوع جدید ویروس کرونا در انگلیس و دروغ پردازی بی‌بی‌سی فارسی

* هجمه به ایران در زمان شیوع کرونا، بایکوت کرونای انگلیسی

مرور ۲۶۴ پست اینستاگرامی بی‌بی‌سی فارسی در پنج روز اخیر نشان می‌دهد که آن‌ها تنها در چند پست به ویروس کرونا در بریتانیا پرداختند که این اخبار هم لزوما اخباری منفی برای انگلیس نیست.

اما در زمان شیوع کرونا در ایران، اکثر پست‌های این رسانه انگلیسی به کرونا در ایران (با جهت‌دهی القای ترس به مردم ایران، ایران هراسی، انزوای ایران، پنهان کاری مقامات ایرانی، ناتوانی ایران در کنترل کرونا و ...) اختصاص داشت.

* تلاش برای قرار دادن مردم مقابل حکومت به بهانه تهیه واکسن

همچنین درحالی که مسئولان کشورمان از جمله رئیس جمهور و وزیر بهداشت طی روز‌های کشور بار‌ها تاکید کردند همزمان با تولید واکسن ایرانی کرونا، درحال خرید بهترین واکسن برای مردم ایران هستند، بی بی سی فارسی بدون اشاره به تحریم‌هایی که حتی انتقال ارز برای تهیه دارو را دچار مشکل کرده، سعی می‌کند مردم را مقابل مسئولان قرار دهد.

* وقتی پزشک متخصص، نتایج تحقیقات بی‌بی‌سی را هوا کرد

این شبکه ماهواره‌ای فارسی زبان که چند روز پیش هم در گزارشی بار دیگر آمار‌های کرونایی‌ها در ایران را زیر سوال برده بود و البته همان زمان پزشکایرانی مقیم بلژیک روی خط، پاسخی به هجمه‌های آن‌ها داد و آمار‌های بی بی سی را بی اعتبار کرد.

* کرونای حریرچی فاجعه! کرونای وزیر بهداشت انگلیس، خفیف

البته سابقه اعمال این سیاست‌های دوگانه بی‌بی‌سی فارسی به این موارد محدود نمی‌شود؛ بی بی سی فارسی در زمان ابتلای ایرج حریرچی؛ معاون وزیر بهداشت ایران به کرونا چنان جنجالی به راه انداخت که وا مصیبتا هیچ بدبختی بالاتر از این نیست که بالاترین مقام پزشکی یک کشور به کرونا مبتلا شود، اما در زمان ابتلای وزیر و معاون وزارت بهداشت انگلیس دیگر خبری از این هجمه‌ها نبود.

* ایران تنها، انگلیس متحد

بی بی‌سی فارسی سعی می‌کند با انتخاب عکس‌هایش هم پیامی را به مخاطبش بدهد. برای مثال به این دو خبر توجه کنید: در حالی که آمار‌های مرگ کرونایی در ایران نسبت به هفته‌های گذشته به شدت کاهش پیدا کرده، اما آن‌ها عکسی ترسناک و دلهره‌آور را انتخاب می‌کنند، اما برای انتشار خبر کشته‌های کرونا در انگلیس که آماری بیش از دو برابر ایران دارد، از تصاویر دیگری استفاده می‌کند.‌

* ایران قتله‌گاه کرونا، انگلیس، گل و بلبل

حتی در زمان شیوع کرونا در ایران، بی بی سی فارسی با انتشار تصاویر دلهره‌آور از مردم ایران، ایران را قتله گاه ویروس کرونا معرفی می‌کرد آن هم در شرایطی که فقط ۵ نفر در ایران جان خود را از دست داده بودند، اما برای خبر بسیار تلخ و دلهره‌آور افزایش تلفات بریتانیا به ۳۲۰۰۰ نفر و رتبه نخست انگلیس از این حیث در اروپا، از یک تصویر آرامش‌بخش استفاده کرده است، تصویری که یک پیرمرد در فضایی سرسبز، با امید تمام در حال تماشای یک طوطی است.

* دوگانه این بار به بهانه فوتبال

آن‌ها حتی فوتبال را هم دستمایه تحقیر مردم ایران قرار دادند؛ در زمان قهرمانی لیورپول انگلیس آن‌ها بدون اشاره به عدم رعایت پروتکل‌ها توسط تماشاگران این تیم با تیتر‌های جذاب از این اتفاق استقبال کردند، اما در زمان قهرمانی پرسپولیس در لیگ برتر ایران، یک فیلم از خوشحالی هواداران پرسپولیس بدون رعایت پروتکل‌ها پیدا کردند و آن‌ها را به عدم رعایت موارد بهداشتی متهم کردند.

البته به لیست سیاست‌های دوگانه بی‌بی‌سی فارسی فقط در موضوع کرونا می‌توان لیست بلندبالایی تهیه کرد از جمله آن که در طول این ماه‌ها بار‌ها بی بی سی فارسی هرفیلمی از هرکجای ایران که در آن کمبودی دیده می‌شد را بلافاصله منتشر می‌کرد، اما کمبود مایحتاج اولیه، دزدیدن وسایل بهداشتی و تظاهرات علیه قرنطینه مردم در اروپا را سانسور کرد. حتی تلاش‌های چندماهه گروه‌های جهادی که از حضور در بیمارستان‌ها و بیمارستان تا کمک به نیازمندان در قالب کمک‌های مومنانه بودند را بایکوت کردند، اما یک اقدام کوچک در قلب اروپا را برجسته کردند.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بی بی سی رسانه انگلیسی زمان شیوع کرونا کرونا در ایران بی بی سی فارسی شیوع کرونا ویروس کرونا مردم ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۳۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دنیای مد به روایت «حسنا و ملکه‌های رنگی»

کتاب «حسنا و ملکه‌های رنگی» به قلم نسیبه استکی با توجه به یکی از دغدغه‌های روز نوجوانان از سوی نشر جمکران منتشر شد و در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفت. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، در سال‌های اخیر، مهمان تازه‌ای به جمع بحران‌های نوجوانی اضافه شده است؛ مهمانی که روی مصرف بی‌جا و ریخت و پاش زیاد اصرار می‌کند و هرچه از در بیرونش می‌کنیم باز از پنجره برمی‌گردد. تجمل‌گرایی و پرداختن به امیال، مهمان تازه و البته ناخوانده نوجوان‌های ماست.

کتاب «حسنا و ملکه‌های رنگی» به قلم نسیبه استکی که به تازگی از سوی انتشارات جمکران به چاپ رسیده، با دغدغه پرداختن به همین موضوع نوشته شده است. در معرفی این اثر آمده است: «حسنا و ملکه‌های رنگی»، دنیایی را که نوجوان ما فکر می‌کند، ایده‌آل است نشانش می‌دهد و ذره ذره طعم بودن در این دنیا را به او می‌چشاند. دنیایی که در آن همه چیز حتی پله‌ها، صندلی و دیوارها برق می‌زنند. هزاران کمد لباس نو وجود دارد و فقط اگر سری به یکی از کمد جواهرات ملکه بزنیم دهانمان باز می‌ماند. اما واقعاً درون این دنیای پرزرق و برق همه چیز همین قدر بی عیب و نقص است؟!

«حسنا» که شخصیت اصلی داستان ماست، آیا می‌تواند بی‌ترس از حیله‌های ملکه و فکر دلتنگی خانواده‌اش اینجا بماند؟! اصلاً شاید حسنا هم ملکه شود و در این دنیای قشنگ، قصری برای خودش بسازد، شاید هم اسیر این چیزها نشود و یاد حرف‌های پدرش بیفتد که همیشه می‌گفته «با این چیزها دست و پای ذهنت رو می‌بندی، ذهنی که بسته شد، دیگه نمی‌تونه آزادانه رشد کنه».

ورود «شهر شکل‌ها 2» به کتابفروشی‌ها

کتاب «حسنا و ملکه‌های رنگی» که برای گروه سنی نوجوان نوشته شده، تلاش دارد تا با زبانی شیرین و ورود ماجراهای جذاب به متن داستان، دست مخاطب خود را بگیرد و به یکی از مهمترین دغدغه‌های نوجوانان امروز پاسخ دهد. دو راهی انتخاب بین علایق شدید وجودمان و ارزش‌های درست، محور اصلی کتاب است؛ محوری که خوراک نوجوان امروزی و مهمان‌های جدیدش است.

رمان نوجوان «حسنا و ملکه‌های رنگی» در 172 صفحه و با قیمت 105 هزار تومان به تازگی توسط انتشارات کتاب جمکران روانه بازار نشر شده است. در بخشی از کتاب می‌خوانیم:

حسنا همین که می‌خواست به خانه برگردد، چیزی طلایی روی سنگ جلویش برق زد. حسنا عاشق جواهرات بود، از هر نوعش؛ بدل یا واقعی، انگشتر یا النگو مهم نبود.

یک قدم به جلو برداشت. پایش لیز خورد و نزدیک بود بیفتد توی دریا. باید زود برمی‌گشت. همین حالا هم بیش از اندازه دیر کرده بود، ولی نمی‌توانست بی خیال آن جسم براق شود. دوباره نفس گرفت و سر جایش ایستاد. بعد آهسته به جلو خم شد. همین که نوک دستش با آن شی براق تماس پیدا کرد، سنگ زیر پایش شروع به لرزیدن کرد. لرزید و لرزید و یک‌دفعه پایین رفت... .

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور ۱۹ شبکه خارجی در آیین روز خلیج‌فارس در بوشهر
  • بیانیه ارتش یمن درباره حمله به پهپاد آمریکایی و یک کشتی انگلیسی
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • حمله به ۱۰۲ کشتی اسرائیلی آمریکایی و انگلیسی در ۲۰۲ روز
  • تناقض سازمان‌ لیگ و سردرگمی تیم‌ها/حرف قنبرزاده حرف آخر است؟
  • دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه ثبت اختراع شد
  • ژنرال انگلیسی: برای کی‌یف سخت است جلوی حمله مسکو را بگیرد
  • ژنرال انگلیسی: اوکراین با جنگ دشواری مواجه است
  • دنیای مد به روایت «حسنا و ملکه‌های رنگی»
  • آینده مبهم در لندن | سردرگمی در چلسی!