Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کاخ باکینگهام ساعاتی پیش از مرگ «شاهزاده فیلیپ» همسر ۹۹ ساله ملکه انگلیس خبر داد. خبری که برای BBC بیش از یک خبر معمولی محسوب می‌شود. حتی پیش از اعلام رسمی این خبر دستور پوشش همه جانبه این خبر برای همه بخش‌های خبری این بنگاه خبری صادر شد.

BBC فارسی که همواره سعی می‌کرد از او به عنوان «رسانه ملکه» نام برده نشود، مجبور به پوشش گسترده خبر فوت شاهزاده فیلیپ و ساخت کلیپ‌هایی در حمایت از او پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما نکته قابل تامل درباره این رسانه انگلیسی مدعی آزادی بیان، بستن بخش نظرات مربوط به اخبار فوت فیلیپ در اینستاگرام است؛ موضوعی که با واکنش مخاطبان روبرو شده است.


در آخرین خبر پیش از خبر فوت فیلیپ، بخش نطرات بی بی سی باز است

البته نمونه‌های زیادی در BBC فارسی می‌توان پیدا کرد که این رسانه فارغ از ارزش‌های خبری یک موضوع فقط به دلیل عرض ارادت به ساحت ملکه اقدام به انتشار اخبار بی ارزش کرده است. در اخرین مورد بی بی سی فارسی خبری منتشر کرد که در آن پرنس ویلیام عنوان کچل جذاب را از آن خود کرده بود!

بیشتر بخوانید همسر ملکه انگلیس درگذشت در نمونه دیگر درحالی که انتقادات بسیاری به سیاست‌ها و عملکرد‌های انگلیس به خصوص در موضوع کرونا وجود داشت و تظاهرات هزاران نفره‌ای در این کشور انجام می‌شد، بی بی سی فارسی هرگز نه برنامه‌ای انتقادی علیه انگلیس ساخت و نه مسئولان آن‌ها را بی کفایت خواند. برعکس آن‌ها با انتشار اخبار مختلف و امید آفرین سعی در حمایت از مسئولان این کشور برآمدند.


نمونه‌ای از استفاده از تصویر مثبت در روزی که انگلیس بالاترین میزان کشته کرونایی در اروپا را به ثبت رسانده بود


استفاده از عکس خنثی برای کرونا گرفتن ولیعهد بریتانیا و عکس پریشان از ابتلای کرونای مسئولان ایرانی

از سوی دیگر درحالی که انتقادات زیادی به سیاست‌ها و اختیارات ملکه انگلیس وارد است، اما BBC فارسی در طول این سال‌ها کمترین اشاره‌ای به آن نکرده است. به عنوان مثال در موضوع خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا که ملکه، مجلس این کشور را به نفع جانسون معلق کرد تا بتواند برنامه خروج از اتحادیه اروپا را با آسودگی اجرا کند.

در موضوع توهین‌های نژادپرستانه خانواده سلطنتی انگلیس به مِگان مارکل (عروس تیره پوست ملکه) هم خبری از میانداری BBC نبود. درحالی که اگر مشابه چنین اقدامی توسط یک ایرانی با هرجایگاه حقیقی یا حقوقی در هرکجای کشورمان اتفاق افتاده بود، باید منتظر آماج حملات BBC می‌بودیم.

مرور این برخورد‌های غیرحرفه‌ای نشان می‌دهد BBC فارسی آزادی بیان و مستقل بودن را تنها به عنوان نقابی بر چهره خود زده و در بزنگاه‌هاست که این نقاب از چهره‌اش می‌افتد.

منبع:فارس

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شاهزاده فیلیپ بی بی سی فارسی ملکه انگلیس شاهزاده فیلیپ BBC فارسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۳۲۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه ثبت اختراع شد

اختراع کاربردی دانشجوی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان، با عنوان دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه {زنبور عسل} مجهز به سنسور بیهوشی از سوی مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ثبت شد.

به گزارش ایسنا، مصطفی شهبازی‌پاچال، دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه لرستان و اهل شهرستان دلفان گفت: یکی از ظرفیت‌های استان لرستان، زنبورداری و تولید عسل است؛ اختراع اینجانب در راستای این ظرفیت‌ها و ارتقای تولید است.

شهبازی‌پاچال افزود: «نژاد زنبورهای ایرانی دارای ضعف‌هایی است؛ تلاشم این بوده است با این اختراع، ضعف‌ها رفع شود».

وی ادامه داد: نژادهای مختلف زنبور در جهان را مورد بررسی علمی و تحقیقاتی قرار دادم؛ با تلقیح مصنوعی می‌توان در نژاد مورد نظر، نقاط ضعف را برطرف کرد.

دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه لرستان، اظهار داشت: رفتار نیش‌زنی زنبورهای بومی ایران، شدید است؛ این یک ضعف است؛ زیرا رغبت زنبوردار برای رسیدگی به کندوها، کمتر می‌شود؛ دستگاه اختراع شده توسط اینجانب، براساس تلقیح مصنوعی، باعث رفع این ضعف می‌شود.

شهبازی‌پاچال ادامه داد: توانایی زنبورهای بومی برای سپری‌نمودن فصل سرد زمستان، پایین است؛ به همین علت، در فصل زمستان، زنبورداری بومی بدون تلقیح مصنوعی، بین 40 تا 50 درصد تلفات دارد؛ این، یک نقطه ضعف است؛ با تلقیح مصنوعی از طریق دستگاه مذکور، این ایراد رفع خواهد شد.

وی، خاطرنشان کرد: «زادآوری و تولید محصولات برخی زنبورهای بومی، پایین است؛ از طریق تلقیح مصنوعی دستگاه مذکور، این ضعف هم رفع می‌شود».

شهبازی‌پاچال تصریح کرد: اگر دستگاه به مرحله تجاری‌سازی و تولید انبوه برسد می‌توانیم صادرات هم داشته باشیم.

وی از رئیس دانشگاه لرستان،  علی نظری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، مصطفی کرم‌پور و دکتر امین جایدری، رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان به خاطر استقبال و حمایت از اختراع مذکور، سپاس‌گزاری کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آموزش خبرنگاران شهرستان‌های غرب گیلان
  • حاشیه مجدد در نشست خبری تن هاخ؛ محرومیت سه رسانه از طرح پرسش
  • رسانه ملی و لزوم توجه به تکنیک‌های خبری رسانه‌های معاند
  • دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه ثبت اختراع شد
  • ۱۰ رسانه جدید به جمع پایگاه‌های خبری ایلام پیوستند
  • ژنرال انگلیسی: اوکراین با جنگ دشواری مواجه است
  • بازتاب گسترده سفر رئیسی به پاکستان در رسانه‌های این کشور
  • برگزاری دوره سواد رسانه‌ای برای ۱۵۰ معلم در قزوین
  • اینترنشنال پدرخوانده سناریوهای پنج‌گانه / رویایی به نام شکست ناپذیری رژیم صهیونیستی
  • (تصاویر) «شاهزاده هودونگ» جومونگ ۳ در کلاس فشرده عاشقی!