Web Analytics Made Easy - Statcounter

بی‌بی‌سی فارسی از روز گذشته تنها به پوشش اخبار فوت همسر ملکه انگلیس پرداخته است. این شبکه با بی توجهی کامل به نیاز مخاطبانش فقط سعی در ابراز ارادت به اربابانش دارد. خبرگزاری میزان _ فارس نوشت: چند روز پیش بود که فرداد فرحزاد، مجری سابق BBC فارسی و مجری کنونی شبکه اینترنشنال در گفت‌وگویی عنوان کرد: «من به دنبال منافع هیچ کشوری از جمله ایران نیستم و برایم اهمیتی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای من فقط پول مهم است.» حالا به فاصله کمی از این گفتگو و افشای بی‌ارزش بودن مخاطبان برای این رسانه‌ها، BBC فارسی هم نشان داد که برای مخاطبانش هیچ ارزشی قائل نیست؛ این موضوع را می‌توان در پوشش اخبار روز گذشته این رسانه انگلیسی جستجو کرد.     روز گذشته و پس از اعلام خبر فوت شاهزاده فیلیپ، همسر ملکه انگلیس در سن ۹۹ سالگی، BBC فارسی صحنه عرض ارادت به خاندان سلطنتی انگلیس شد. به طوری که از بعداز ظهر روز گذشته (جمعه) تا امروز صبح هیچ پست اینستاگرامی غیر از موضوع مرگ فیلیپ منتشر نکرد و در اقدامی غیرحرفه‌ای‌تر، بخش نظرات مردمی درباره این اخبار را هم مسدود کرد تا مخاطبان اجازه هیچ‌گونه اظهار نظری نداشته باشند.     در تلگرام بخش فارسی BBC فارسی هم رویه مشابهی در پیش گرفته شد و از ساعت ۱۶ تا بامداد روز بعد هیچ خبری غیر از فوت شاهزاده فیلیپ منتشر نشد.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   حتی ۳ خبر اول مشروح اخبار شب گذشته تلویزیون BBC فارسی هم به مرگ فیلیپ اختصاص داشت و  و ۱۰ دقیقه آخر را هم به فوت این عضو خاندان سلطنتی انگلیس اختصاص داد.     جالب آنکه BBC فارسی پس از بالاگرفتن انتقاد‌ها به این نحوه پوشش خبری، بدون اینکه تغییری در رویه‌اش ایجاد کند، توضیحاتی ارائه داد که همان توضیحات هم جنجال برانگیز شد. BBC فارسی ادعا کرده: اخبار خانواده سلطنتی چند میلیارد مخاطب دارد و آن‌ها اندازه تمام رسانه‌های جهان این رویداد را پوشش دادند. همچنین این رسانه انگلیسی نوشته این نوع پوشش خبری فوت فیلیپ به دلیل پاسخ  مثبت دادن به خواسته مردمی است که است که با پول مالیاتشان بودجه BBC تامین می‌شود.     اما BBC فارسی توضیح نداد که خبر فوت همسر ملکه انگلیس برای مخاطبان فارسی زبانش اعم از ایرانی،  افغانستانی، تاجیکستانی و ... چه اهمیتی دارد و اگر هدفش، توجه به مالیات‌دهندگان است چرا اخبار اعتراضات مردم انگلیس به سیاست‌های این کشور، هیچ جایگاه قابل توجهی در بخش فارسی این رسانه ندارد.   همچنین BBC فارسی که مدعی آزادی بیان است توضیح نداد که چرا بخش کامنت‌هایش را مسدود کرده و اجازه اظهارنظر به مخاطبانش را نمی‌دهد.   باید از BBC فارسی که مدعی اطلاع‌رسانی دقیق و به موقع است، پرسید که آیا از روز گذشته تا کنون هیچ اتفاق مهمی در ایران و جهان رخ نداده که ارزش انتشار و پوشش خبری داشته باشد؟ بیشتر بخوانید: حمایت از تروریسم در پوشش مستند؛ تناقض‌های رپورتاژ آگهی بی‌بی‌سی برای گروهک ضد ایرانی انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود. برچسب ها: بی بی سی شبکه های معاند

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بی بی سی شبکه های معاند همسر ملکه انگلیس روز گذشته BBC فارسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۲۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه ثبت اختراع شد

اختراع کاربردی دانشجوی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان، با عنوان دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه {زنبور عسل} مجهز به سنسور بیهوشی از سوی مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ثبت شد.

به گزارش ایسنا، مصطفی شهبازی‌پاچال، دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه لرستان و اهل شهرستان دلفان گفت: یکی از ظرفیت‌های استان لرستان، زنبورداری و تولید عسل است؛ اختراع اینجانب در راستای این ظرفیت‌ها و ارتقای تولید است.

شهبازی‌پاچال افزود: «نژاد زنبورهای ایرانی دارای ضعف‌هایی است؛ تلاشم این بوده است با این اختراع، ضعف‌ها رفع شود».

وی ادامه داد: نژادهای مختلف زنبور در جهان را مورد بررسی علمی و تحقیقاتی قرار دادم؛ با تلقیح مصنوعی می‌توان در نژاد مورد نظر، نقاط ضعف را برطرف کرد.

دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه لرستان، اظهار داشت: رفتار نیش‌زنی زنبورهای بومی ایران، شدید است؛ این یک ضعف است؛ زیرا رغبت زنبوردار برای رسیدگی به کندوها، کمتر می‌شود؛ دستگاه اختراع شده توسط اینجانب، براساس تلقیح مصنوعی، باعث رفع این ضعف می‌شود.

شهبازی‌پاچال ادامه داد: توانایی زنبورهای بومی برای سپری‌نمودن فصل سرد زمستان، پایین است؛ به همین علت، در فصل زمستان، زنبورداری بومی بدون تلقیح مصنوعی، بین 40 تا 50 درصد تلفات دارد؛ این، یک نقطه ضعف است؛ با تلقیح مصنوعی از طریق دستگاه مذکور، این ایراد رفع خواهد شد.

وی، خاطرنشان کرد: «زادآوری و تولید محصولات برخی زنبورهای بومی، پایین است؛ از طریق تلقیح مصنوعی دستگاه مذکور، این ضعف هم رفع می‌شود».

شهبازی‌پاچال تصریح کرد: اگر دستگاه به مرحله تجاری‌سازی و تولید انبوه برسد می‌توانیم صادرات هم داشته باشیم.

وی از رئیس دانشگاه لرستان،  علی نظری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، مصطفی کرم‌پور و دکتر امین جایدری، رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان به خاطر استقبال و حمایت از اختراع مذکور، سپاس‌گزاری کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جمیله علم‌الهدی: از رسانه‌های غربی می‌خواهم که به ایران بیایند و وضعیت را ببینند
  • دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه ثبت اختراع شد
  • ژنرال انگلیسی: اوکراین با جنگ دشواری مواجه است
  • ماموریت موفق رسانه ملی در روایت اول وعده صادق
  • مخاطب ۶۹.۲درصدی ثمره تحو ل رسانه ملی
  • پوشش زنده بیش از ۱۴ ساعته عملیات «وعده صادق»
  • رییس صداوسیما از پیگیری وضعیت اقتصادی توسط ساترا خبر داد
  • اینترنشنال پدرخوانده سناریوهای پنج‌گانه / رویایی به نام شکست ناپذیری رژیم صهیونیستی
  • ساترا در حال بررسی وضعیت اقتصادی نمایش خانگی / در وعده صادق روایت اول را ارائه دادیم
  • جبلی خبر داد: وضعیت اقتصادی در شبکه نمایش‌خانگی در حال بررسی